Tjil! KDV Verhulstlaan

Momenteel zijn we nog aan het bouwen, klussen en sjouwen, maar op maandag 2 maart 2020 is het zover! Dan openen wij onze spiksplinternieuwe locatie: Tjil! Verhulstlaan. Een prachtige nieuwe kinderopvang en BSO naast basisschool D’n Hazennest. Natuurlijk geheel volgens onze Tjil! handtekening. Het is een heerlijke plek waar kinderen tot groei en bloei komen.

Wie kan hier terecht?
Bij Tjil! Verhulstlaan vind je één babygroep (0 tot 2,5 jaar), één peutergroep (2 tot 4 jaar) en één peuterochtendgroep (2 tot 4 jaar). Die groep draait van 8.30 tot 14.00 uur. Daarna toveren we de ruimte om tot een BSO voor kleuters. Op de eerste verdieping hebben we twee prachtige BSO ruimtes voor de grotere kinderen.

Wat kan ik verwachten?
Onze nieuwe locatie is open van 7.00 tot 18.30 uur. Je vindt ons aan de Verhulstlaan 37 in Tilburg-Noord. BSO Tjil! Verhulstlaan is er speciaal voor kinderen die naar basisschool d’n Hazennest, Stelaertshoeve of de Sleutel gaan. Wij halen en brengen jouw kind(je) vanuit de BSO naar school en andersom. Handig!

Aanmelden?
Wij zijn ontzettend enthousiast over onze nieuwe locatie. Kun jij ook niet wachten? Schrijf jouw kind(eren) dan nu al in. Dat kan door een mail te sturen naar lindahaans@tjil.net.
Nog niet eerder ‘geTjilt’ en wil je eerst kennismaken? We leiden je graag rond op onze locatie de Heikant. Deze locatie is qua sfeer en grootte gelijk aan onze nieuwbouw. Hierdoor krijg je dus een prima beeld van Tjil! en de mogelijkheden van onze KDV’s en BSO’s. Vanaf 2 maart 2020 kun je ook een rondleiding op de nieuwe locatie krijgen.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Goed om te weten!

  • Bij KDV Verhulstlaan hebben we een babygroep en 2 peutergroepen.
  • De openingstijden van KDV Verhulstlaan zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00-18.30 uur.
  • Bij KDV Verhulstlaan bieden we vaste opvang aan, maar ook flexibele opvang.
  • KDV Verhulstlaan staat vlak naast basisschool d’n Hazennest.
  • KDV Verhulstlaan is een Tilburgse VVE Peutervoorziening.
  • Alle Tilburgse kinderen vanaf 2 jaar kunnen gebruik maken van de VVE Peutervoorziening, ook als uw kind een VVE indicatie heeft gekregen van het consultatiebureau.
  • Het consultatiebureau kan u meer informatie geven over de Tilburgse VVE Peutervoorziening.

Locatie gegevens

Tjil! KDV Verhulstlaan

wij zijn gevestigd naast Basisschool d’n Hazennest

Verhulstlaan 37
5012 GA Tilburg
Telefoon Planning: 06-39841007
Telefoon Leidsters: volgt nog

LRK nummer: 218323530

 plan een rondleiding 

Pedagogisch beleidsplan

Beleidsplan veiligheid & gezondheid

Inspectierapport KDV GGD