Tjil! BSO Verhulstlaan

Momenteel zijn we nog aan het bouwen, klussen en sjouwen, maar op maandag 2 maart 2020 is het zover! Dan openen wij onze spiksplinternieuwe locatie: Tjil! Verhulstlaan. Een prachtige nieuwe kinderopvang en BSO naast basisschool D’n Hazennest. Natuurlijk geheel volgens onze Tjil! handtekening. Het is een heerlijke plek waar kinderen tot groei en bloei komen.

Wie kan hier terecht?
Bij Tjil! Verhulstlaan vind je één babygroep (0 tot 2,5 jaar), één peutergroep (2 tot 4 jaar) en één peuterochtendgroep (2 tot 4 jaar). Die groep draait van 8.30 tot 14.00 uur. Daarna toveren we de ruimte om tot een BSO voor kleuters. Op de eerste verdieping hebben we twee prachtige BSO ruimtes voor de grotere kinderen.

Wat kan ik verwachten?
Onze nieuwe locatie is open van 7.00 tot 18.30 uur. Je vindt ons aan de Verhulstlaan 37 in Tilburg-Noord. BSO Tjil! Verhulstlaan is er speciaal voor kinderen die naar basisschool d’n Hazennest of Stelaertshoeve gaan. Wij halen en brengen jouw kind(je) vanuit de BSO naar school en andersom. Handig!

Aanmelden?
Wij zijn ontzettend enthousiast over onze nieuwe locatie. Kun jij ook niet wachten? Schrijf jouw kind(eren) dan nu al in. Dat kan door een mail te sturen naar lindahaans@tjil.net.
Nog niet eerder ‘geTjilt’ en wil je eerst kennismaken? We leiden je graag rond op onze locatie de Heikant. Deze locatie is qua sfeer en grootte gelijk aan onze nieuwbouw. Hierdoor krijg je dus een prima beeld van Tjil! en de mogelijkheden van onze KDV’s en BSO’s. Vanaf 2 maart 2020 kun je ook een rondleiding op de nieuwe locatie krijgen.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Goed om te weten!

  • Bij BSO Verhulstlaan bieden we opvang aan kinderen van 4-13 jaar die naar basisschool d’n Hazennest, Stelaertshoeve of de Sleutel gaan.
  • In schoolweken zijn we open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 8.45 uur en in de middag van 14.15 tot 18.30 uur. Op studiedagen en in schoolvakanties zijn we open van 7.00-18.30 uur.
  • Bij BSO Verhulstlaan bieden we zowel vaste als flexibele opvang.
  • De kinderen worden uit school opgehaald door onze eigen pedagogisch medewerkers en eigen chauffeurs.
  • BSO Verhulstlaan is gevestigd in het voormalige ‘Dino’ gebouw, grenzend aan basisschool d’n Hazennest.
  • De hoofdingang van de BSO bevindt zich aan de zijkant van het gebouw, via de trap. Parkeren kan aan de voor- en achterkant van onze locatie.

 

Locatie gegevens

Tjil! BSO Verhulstlaan

Verhulstlaan 37
5012 GA Tilburg
Telefoon Planning: 06-39841007
Telefoon Leidsters: volgt nog

LRK nummer: 289618393

 plan een rondleiding >

 

Pedagogisch beleidsplan

Beleidsplan veiligheid & gezondheid

Inspectierapport GGD