Tjil! KDV Verhulstlaan

Bij Kdv Verhulstlaan komen kinderen tot bloei. Het dagprogramma met vaste onderdelen, zoals eetmomenten, lezen of het zingen van liedjes, geeft kinderen structuur en houvast. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen en de activiteiten in het dagprogramma zijn hier speciaal op ingericht. Een prachtige nieuwe kinderopvang gevestigd naast basisschool D’n Hazennest […]

Lees meer >

Tjil! BSO Verhulstlaan

Deze buitenschoolse opvang is gevestigd naast basisschool D’n Hazennest en vlakbij de nieuwe woonwijk Noorderstreek. Een BSO met een heerlijk huiselijke sfeer waar van 4 tot 13 jaar kinderen tot groei en bloei komen. Er is aandacht voor alle kinderen en de activiteiten zijn hier speciaal op ingericht. Je vindt er een ruimte met beamer, […]

Lees meer >

Tjil! KDV de Heikant

Bij Kdv de Heikant komen kinderen tot bloei. Het dagprogramma met vaste onderdelen, zoals eetmomenten, lezen of het zingen van liedjes, geeft kinderen structuur en houvast.

Lees meer >

Tjil! KDV de Dirigent

Met de andere peuters lekker spelen in de grote tuin of als kleintje veilig binnen rondkruipen?

Lees meer >

Tjil! BSO d’n Hazennest

Na schooltijd naar de buitenschoolse opvang? Dat kan bij BSO d’n Hazennest. De BSO bevindt zich in Basisschool d’n Hazennest en is enkel voor kinderen die naar deze basisschool gaan.

Lees meer >

Tjil! BSO de Heikant

Kleine creatievelingen en knutselkoningen en koninginnen opgelet: bij BSO de Heikant kun je naar hartenlust schilderen, knutselen, kleien en tekenen.

Lees meer >